Araştırmacı- Yazar Abdurrahman Uzun Çocuk ve Aile Şenliği’nde Ümraniyelilerle Buluştu

Tarih : 20 Haziran 2019
 Araştırmacı- Yazar Abdurrahman Uzun Çocuk ve Aile Şenliği'nde Ümraniyelilerle BuluştuÜmraniye Belediyesi tarafından organize edilen çocukların doyasıya eğlendiği ve ailelerin de unutulmadığı Çocuk ve Aile Şenliği’nde Araştırmacı- Yazar Abdurrahman Uzun, Ümraniyelilerle söyleşi de bir araya geldi.

Tüm çocukların ve ailelerin ücretsiz bir şekilde doyasıya eğlendiği her yaşa hitap eden birbirinden farklı etkinlikler, yarışmalar, sürprizler ve daha fazlası Ümraniye Santral Etkinlik alanında Çocuk ve Aile Şenliği’nde Ümraniyelileri ağırlamaya devam ediyor. Ebevynlerin de unutulmadığı şenlikte; Araştırmacı- Yazar Abdurrahman Uzun ‘Gençlik Söyleşisi’nde Ümraniyelilerle bir araya geldi. Söyleşiye, Ümraniyeliler tarafından yoğun ilgi oldu.