Ara Tatil Etkinlikleri Devam Ediyor

Tarih : 20 Kasım 2019
Ara Tatil Etkinlikleri Devam EdiyorÜmraniye Belediyesi’nin ara tatil nedeniyle öğrenciler için hazırladığı etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor. Etkinlikler Cuma günü sona erecek.

Ümraniye Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü ara tatil için bir dizi etkinlik düzenledi. Tiyatro oyunları, kukla gösterileri ve animasyon filmlerden oluşan etkinlikler Madenler Mahallesi’ndeki Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür ve Eğitim Merkezi, Cemil Meriç Mahallesi’ndeki Cemil Meriç Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi, İstiklal Mahallesi’ndeki Mehmet Akif Kültür ve Eğitim Merkezi ve Necip Fazıl Mahallesi’ndeki Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. Büyük ilgi gören ara tatil etkinlikleri Cuma günü sona erecek.

Tiyatro Oyunları

21 Kasım Perşembe Saat: 13:30/15:00 Mevsimleri Unutan Şirin/Necip Fazıl Kültür Merkezi

21 Kasım Perşembe Saat:13:30/15:00 Karne Heyecanı/Cemil Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi

21 Kasım Perşembe Saat: 13:30/15:00 Çalışkan Çocuklar/Mehmet Akif Kültür ve Eğitim Merkezi

Kukla Gösterileri

21 Kasım Perşembe Saat: 13:30/15:00 İbiş Çevreci/Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür ve Eğitim Merkezi

Animasyon Filmler

21 Kasım Perşembe Saat: 11:00 Sihirbazın Balonları

22 Kasım Cuma Saat: 11:00 Kediler

22 Kasım Cuma Saat: 14:00 Robinson Crusoe

(Etkinliklerin gerçekleştirileceği dört kültür merkezinde de film gösterimi yapılacaktır.)