ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Amatör Kulüplerden Başkan Yıldırım’a Teşekkür Ziyareti

Tarih : 08 Kasım 2019
 Amatör Kulüplerden Başkan Yıldırım'a Teşekkür ZiyaretiÜmraniye’de bulunan amatör kulüplerin yöneticileri, ‘Ümraniye Belediyesi Amatör Sporlar Başarı ve Ödül Yönetmeliği’nin Ümraniye Belediye Meclisi’nden geçmesi üzerine Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ümraniye’de bulunan amatör kulüplerin yöneticileri, ‘Ümraniye Belediyesi Amatör Sporlar Başarı ve Ödül Yönetmeliği’nin Ümraniye Belediye Meclisi’nden geçmesi üzerine Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ümraniye Belediye Meclisi, ‘Ümraniye Belediyesi Amatör Sporlar Başarı ve Ödül Yönetmeliği’ni görüşerek karara bağladı. Amatör kulüplerinin yöneticilerinin de meclise gelerek takip ettiği oturumun ardından yönetmelik oy çokluğu ile kabul edildi ve meclisten geçti. Bu gelişme üzerine amatör kulüplerin yöneticileri Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın makamına gelerek teşekkür ziyaretinde bulundu. Ümraniye Belediye Başkanı Yıldırım, amatör kulüplerin yöneticilerini sıcak bir atmosferde karşılayarak lokum ikram etti.

Ümraniye’deki amatör spor kulüplerinin yöneticilerine teşekkür eden Başkan Yıldırım, “İyi ki bu işlerle uğraşıyorlar, meşgul oluyorlar. Bu işler hem zaman, hem para, hem de kafa işi. Kolay iş değil. Hem kendi işlerinizi yöneteceksiniz hem de bu işlere zaman ayıracaksınız. Bu nedenlerden dolayı ayrı ayrı hepsine teşekkür ediyorum. Biz de bir katkı sunabildiysek ne mutlu bize. Ümraniye Belediyesi olarak ben de meclis üyesi arkadaşlarıma, mecliste inşallah bu yönetmeliği çıkarıp arkadaşların da arzu ettiği şekilde konsensus sağlanmıştır. Biz elimizden gelen desteği vereceğiz inşallah” şeklinde konuştu.

Amatör kulüpler adına Başkan İsmet Yıldırım, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Yusuf Ocak ve belediye ekibine teşekkür eden Dudulluspor Başkanı ve Ümraniye Kulüpler Birliği Başkanı Ali Yazlı, “Bugün bizim için bir milat. Ben uzun yılardır siyasetin içindeyim. Meclis üyeliği yaptım ama böyle bir kararı almak bu meclise, İsmet başkanımıza nasip oldu” diye konuştu.