Akademi Sanat’ın Bu Haftaki Konuğu Akademisyen ve Yazar Prof. Dr. İsmail Kara’ydı

Tarih : 30 Nisan 2019
Akademi Sanat'ın Bu Haftaki Konuğu Akademisyen ve Yazar Prof. Dr. İsmail Kara'ydıÜmraniye Belediyesinin sanatseverlere yönelik düzenlediği Akademi Sanat programına bu hafta “Cumhuriyet Türkiyesi'nde Camiler ve Cami Mimarisi Arayışları” konusuyla Akademisyen ve Yazar Prof. Dr. İsmail Kara konuk oldu.

Ümraniye Belediyesinin sanatseverlere yönelik düzenlediği Akademi Sanat programına bu hafta “Cumhuriyet Türkiyesi'nde Camiler ve Cami Mimarisi Arayışları" konusuyla Akademisyen ve Yazar Prof. Dr. İsmail Kara konuk oldu.

Akademi ve sanat camiası ile vatandaşlar arasında köprü kuran Ümraniye Belediyesi, Akademi Sanat programıyla sanatseverlere müzikten fotoğrafa, ebrudan mimariye, karikatürden musıkîye kadar istedikleri alanda uzmanlar eşliğinde eğitim veriyor.

Bu haftanın konuğu da Akademisyen ve Yazar Prof. Dr. İsmail Kara oldu. Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen programda “Cumhuriyet Türkiyesi'nde Camiler ve Cami Mimarisi Arayışları” konusu ele alındı.