Akademi Nisa’nın Bu Haftaki Konuğu Prof. Dr. Mim Kemal Öke Oldu

Tarih : 22 Nisan 2019
Akademi Nisa'nın Bu Haftaki Konuğu Prof. Dr. Mim Kemal Öke OlduÜmraniye Belediyesinin paket eğitim programlarından Akademi Nisa’nın bu haftaki konuğu “Hayat Dersi” konusuyla Prof. Dr. Mim Kemal Öke oldu.

Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşen programda Prof. Dr. Mim Kemal Öke; Hayat Dersi, Meslekler para kazanmak için mi yoksa hayat tarzı mıdır? Neden her şeye çıkar doğrultusunda bakmamalıyız? Engellilere bakış açılarımızı nasıl değiştirmeliyiz onların hayatına nasıl dahil olmalıyız? konularını anlattı. Prof. Dr. Mim Kemal Öke daha sonra Peygamber efendimizin hayatından örnekler vererek engelliler ile yaptığı etkinliklerden ve çalışmalardan bahsetti.

Program Mim Kemal Öke’nin konukların sorularını yanıtlamasıyla son buldu.