ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Akademi Genç’e Bu Hafta Klinik Psikolog Dr. Faruk Öndağ Konuk Oldu

Tarih : 09 Nisan 2019
Akademi Genç'e Bu Hafta Klinik Psikolog Dr. Faruk Öndağ Konuk OlduÜmraniye Belediyesi tarafından düzenlenen ve gençlerin 8 hafta boyunca uzman akademisyenler ile eğitmenler tarafından çeşitli alanlarda temel bilgileri edinmelerini kapsayan Akademi Genç’in bu haftaki konuğu Klinik Psikolog Dr. Faruk Öndağ’dı.

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen ve gençlerin 8 hafta boyunca uzman akademisyenler ile eğitmenler tarafından çeşitli alanlarda temel bilgileri edinmelerini kapsayan Akademi Genç’in bu haftaki konuğu Klinik Psikolog Dr. Faruk Öndağ’dı.

Her sezon, Ümraniyelileri yeni isimlerle tanıştıran Ümraniye Belediyesi; “Motivasyon Fırtınası” konusu ile bu kez Klinik Psikolog Dr. Faruk Öndağ’ı ağırladı.

Cemil Meriç Gençlik Eğitim ve Kültür Merkezi’nde gençlerin yoğun ilgi gösterdiği programda Faruk Öndağ, “Motivasyon; davranışlarımızı etkileyen önemli bir güçtür. Bizi belirli bir hedefe veya amaca doğru harekete geçirir, çalışmaya teşvik eder. Motivasyon özellikle okul yaşantısında öğrenciler için oldukça önemli bir kavramdır. Çünkü verimli, düzenli ve istekli bir şekilde çalışmalarına olanak tanır. Bu da başarı şansını arttıran bir faktördür. Kısacası amaçlara ulaşmada ve istenilen sonuçları elde etmede, hatta psikolojik sağlık için motivasyon gereklidir” diyerek öğrencilerin sorularını yanıtladı ve semineri noktaladı.

FOTO GALERİ