AK Parti İstanbul Milletvekili Dr. Ravza Kavakçı Kan’dan Başkan İsmet Yıldırım’a Ziyaret

Tarih : 16 Nisan 2019
AK Parti İstanbul Milletvekili Dr. Ravza Kavakçı Kan'dan Başkan İsmet Yıldırım'a ZiyaretAK Parti İstanbul Milletvekili Dr. Ravza Kavakçı Kan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Ümraniye’nin Belediye Başkanı olan İsmet Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette Milletvekili Dr. Ravza Kavakçı Kan, Başkan İsmet Yıldırım’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Başkan Yıldırım ise, nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür etti.