Tarih : 17 Mayıs 2019
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım Ümraniyelilerle BuluştuAK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ve Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım; nikâh sarayında düzenlenen iftar programının ardından, Santral Meydanı’ndaki hemşeri derneklerini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Ümraniye Belediyesi Ramazan Etkinlik Alanı’nda yoğun ilgiyle karşılanan AK Parti İstanbul  Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım; 31 Mart seçimlerinde yaşanan olayların tekrar olmaması adına herkesi sandık başına çağırdı. Vatandaşlık görevini yerine getirmesini ve sandıklara sahip çıkılması gerektiğini söyleyen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’a düzenlediği iftardan dolayı teşekkür etti. Binali Yıldırım konuşmasının ardından vatandaşlarla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.