ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım Ümraniye’de Vatandaşlarla İftar Yaptı

Tarih : 17 Mayıs 2019
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım Ümraniye'de Vatandaşlarla İftar YaptıAK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ve Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye Belediyesinin düzenlediği yaşlı ve engelli vatandaşlarla iftar programında bir araya gelerek sohbet etti.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ve Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye Belediyesi’nin düzenlediği yaşlı ve engelli vatandaşlarla iftar programında bir araya gelerek sohbet etti.

Programa AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım’ın yanı sıra; Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu ve vatandaşlar katıldı.

Ümraniye’de bulunan engelli ve yaşlı vatandaşlar için düzenlenen programda bir konuşma gerçekleştiren Başkan İsmet Yıldırım; “Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Bu mübarek ramazan ayında sizlerle aynı sofrayı paylaşmanın onurunu ve gururunu yaşıyorum. İyiliğin, rahmetin, bereketin, mağfiretin, güzellikte ve hayırda yarışmanın her zamankinden daha yoğun olduğu bir aydayız. Dileriz ki bu güzellikler, her gün her ay artarak devam eder. Bugün nerede engelli ya da yaşlı vatandaşımız varsa devletimiz her daim yanındadır. Bizde Ümraniye Belediyesi olarak sizlerin her zaman yanında olacağız. Her türlü ihtiyaçlarınızı karşılamak ve sizlere hayatı kolaylaştırmak için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Sizlerle ilgili her vazifeyi karşılık beklemeksizin yapmaya hazırız. Çünkü sizler bize Allah’ın emanetisiniz” dedi. Birlik, beraberlik ve kardeşlikten bahseden Başkan Yıldırım; “Bugün burada birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbim Kadir Gecesi’ne sizlerle sağ salim ulaşmayı ve bu ayın feyzinden en iyi şekilde istifade eden kullardan olmamızı nasip eylesin. Gecemiz mübarek olsun” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım programda bir konuşma gerçekleştirerek; “Sevgili kardeşlerim hepiniz hoş geldiniz. Öncelikle Ramazan-ı Şerifi mübarek olsun. Bu mübarek ayda birbirimizi daha çok sevip farklılıklarımızı değil ortak noktalarımızı ortaya çıkaracağız” dedi. Binali Yıldırım; yüz yıl önce topraklarımızı düşman işgalinden kurtarmak, milli mücadele ruhunu ateşlemek için Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışından bahsederek, “Neydi o? Ya İstiklal Ya Ölüm. Bu millete esaret yakışmaz. Bu millet tarihin hiçbir döneminde esir olmamıştır. Bu gerçeği gören dedelerimiz o gün istiklal ateşini Samsun’da yaktılar” dedi. Şehitlerimizi anarak onlara rahmet dileyen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, “Bugün istiklal mücadelesi yok ama istikbal mücadelesi var. Bugünkü mücadele yüz yıl önce yapılan bir mücadele gibi değil. Ülke işgal edilerek yapılmıyor. Ülkelerin içerisine nifak tohumları, düşmanlıklar sokmak sureti ile yapılıyor. O yüzden PKK ile, FETÖ ile, DEAŞ ile mücadele etmemizin sebebi budur. Hedef birliğimizin, kardeşliğimizin bozulmasıdır; vatan topraklarının bölünmesidir. Buna karşı çok uyanık olmamız lazım” dedi. 17 yıl boyunca Türkiye’nin yükselişinden bahsederek konuşmasını sürdüren Binali Yıldırım, “Eskiden engellilerin adı yoktu. Bugün 60 bin civarında engelli vatandaşımız kamu kurumlarında çalışıyor. Bugün kendini engelsiz zannedenler yarına engelli olmayacaklarını garanti edemezler. Engelli olmak bizim suçumuz değildir. Önemli olan zihinlerdeki engeli kaldırmaktır. Engelli, engelsiz biz birlikte Türkiye’yiz” diyerek iktidarda bulunan AK Parti’nin yaptığı çalışmalarını anlattı. “17 yıl boyunca yolları böldük, hayatları kurtardık. Yolları böldük, gönüller birleştirdik. Yolları böldük, Türkiye’yi doğusuyla, batısıyla, kuzeyi ile bir araya getirdik ama bir şeyi yapmadık, yolları böleriz Türkiye’yi böldürtmeyiz. Bunu herkes böyle bilsin. Elhamdülillah her yere hizmet götürdük. İnşallah destek ve dualarınız ile İstanbul’u dünyada bir numara yapacağız ve bunun için canla başla çalışacağız” diyen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım konuşmasını sonlandırdı.

FOTO GALERİ