ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Adrenalin Tutkunları Ümraniye’de Drift Festivalinde Buluştu

Tarih : 13 Eylül 2019
Adrenalin Tutkunları Ümraniye'de Drift Festivalinde BuluştuÜmraniye Belediyesi İstanbul’un dört bir yanından gelen otomobil tutkunlarını Ümraniye Drift Festivali’nde buluşturdu. Özel hazırlanan pistte beş profesyonel drift aracı ve pilotu birbirinden güzel gösteriler yaptı. Renkli görüntülere sahne olan festival, izleyenlere görsel şölen yaşattı.

Ümraniye Belediyesi İstanbul’un dört bir yanından gelen otomobil tutkunlarını Ümraniye Drift Festivali’nde buluşturdu. Özel hazırlanan pistte beş profesyonel drift aracı ve pilotu birbirinden güzel gösteriler yaptı. Renkli görüntülere sahne olan festival, izleyenlere görsel şölen yaşattı.

Ümraniye Belediyesi tarafından geçtiğimiz hafta sonu Hekimbaşı Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen festivalde pilotlar modifiye edilmiş araçlarla özel hazırlanan piste çıkarak tozu dumana kattı. 5 bini aşkın izleyicinin katıldığı muhteşem drift festivalinde drift pilotları otomobil tutkunlarına adrenalin dolu dakikalar yaşattı. 6 etaba bölünmüş zorlu bir parkurda hünerlerini sergileyen usta sürücüler, gösterilen hareketleri trafikte uygulamamaları konusunda vatandaşlara uyarılarda bulundu.

 

FOTO GALERİ