ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

23 Nisan’da Küçük Yaren’e Doğum Günü Sürprizi

Tarih : 23 Nisan 2020
23 Nisan'da Küçük Yaren'e Doğum Günü SürpriziUzun bir süredir ‘Evde Kal’ çağrıları üzerine evde kalan Yaren Uçar’a, doğum günü olan 23 Nisan’da belediye ekipleri tarafından doğum günü sürprizi yapıldı.

 

Uzun bir süredir ‘Evde Kal’ çağrıları üzerine evde kalan Yaren Uçar’a, doğum günü olan 23 Nisan’da belediye ekipleri tarafından doğum günü sürprizi yapıldı.

Ümraniye Belediyesi ekipleri 23 Nisan’da evde kalan çocukları da unutmadı. Belediye ekipleri, uzun süredir evde olan ve bugün 8’nci yaşına giren Yaren Uçar’a doğum günü pastası götürdü. Mumları yakılan pastayı karşısında gören küçük Yaren, büyük bir mutluluk yaşadı.

Belediye ekiplerinin yaptığı sürpriz karşısında mutlu olan Yaren Uçar,“Bugün çok mutluyum. Uzun süredir bugün bekliyordum, çok teşekkür ederim” dedi.

Anne Arzu Yalçın Uçar ise, “Çok teşekkür ederiz. İnanılmaz mutlu olduk. Yasak nedeniyle uzun süredir evdeydik. Başkanımıza çok teşekkür ederiz, çok mutlu etti bizi bugün” şeklinde konuştu.

Belediye ekipleri çocuklara yönelik çalışmalarına gün boyunca devam etti. Ekipler, bayrak isteyen bazı çocuklara bayraklarını teslim ederken, kitap isteyen çocukların isteklerini de yerine getirdi. Ayrıca sağlık problemi olan bazı çocuklar da unutulmayarak oyuncak hediye edildi.  

FOTO GALERİ