ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Ümraniye’de Kutlandı

Tarih : 19 Mayıs 2019
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Ümraniye'de KutlandıTürk Milleti için yeni bir başlangıç ve millî uyanışın sembolü olan, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı 100. Yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Ümraniye’de de bir dizi etkinlik ile kutlandı. Düzenlenen etkinliklere Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir de katıldı.

Türk Milleti için yeni bir başlangıç ve millî uyanışın sembolü olan, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı 100. Yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Ümraniye’de de bir dizi etkinlik ile kutlandı. Düzenlenen etkinliklere Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir de katıldı.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları ilk olarak Ümraniye Belediye bahçesinde ilçe Protokolü'nün çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı.

 Kutlamalar daha sonra Nevzat Ayaz Anadolu Lisesinde gerçekleşen program İle devam etti. Okulda gerçekleşen programa Ümraniye İlçe Kaymakamı Suat Dervişoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı İmdat Köseoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Murat Çakır, Ümraniye İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Şahin Ayrım, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Program protokol konuşmaları, şiir dinletisi, tiyatro ve slayt gösterimi ile sona erdi.

FOTO GALERİ