Programa Giriş Koşulları: Okuryazar olmak ve 13 yaşını tamamlamış olmak. Kurs programının öngördüğü temel becerileri geçekleştirebilecek yeterliliğe (fiziksel, psikomotor) sahip olmak
Program Amacı: Hijyen Ve Sanitasyon Kurallarına Uygun, Yaş Pasta Üretimi Ve Servise Hazırlama Teknik Ve Yöntemlerin Öğretildiği Bir Eğitim Programıdır.
Konu Başlıkları: Çalışanların İş Sağlığı Ve Güvenliği, Kişisel Bakım, İşe Hazırlık, Hijyen Ve Sanitasyon, Bulaşık Yıkama Ve Çöp Atımı, Besin Öğeleri, Besin Grupları, Çırpılarak Yapılan Hamurlar, Krema, Sos Ve Şuruplar, Jöle, Şekerleme Ve Çikolatalar, Yaş Pastalar, Dekoratif Tekniklerle Pasta Süsleme, Süsleme Uygulamala