Özel Kalem Müdürlüğü

• Tecrübe Paylaşımı Programların Planlanması
Onur MISIR

Vekil Müdür

1984 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. İlk, orta tahsilini Fatih İskenderpaşa ilköğretim okulunda, lise tahsilini Ordu /Ünye Lisesinde tamamladı. 2002 yılında başladığı Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü'nden 2006'da mezun oldu. 2007 yılında Yedek Subay olarak askerlik hizmetini tamamladıktan sonra bir süre yeminli mali müşavir firmasında çalışmıştır. 2009 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bütçe ve Denetim Müdürlüğünde Muhasebe ve Denetim Bürosunda Memur olarak göreve başlayan Onur MISIR,  2015 Yılında İhale İşleri Müdürlüğüne atanmış olup, 2020 yılı Ocak ayına kadar Müdür Yardımcılığı görevini yürütmüştür. 2020 yılı Şubat Ayında Destek Hizmetleri Müdür Yardımcılığına atanmış olup 15.06.2021 tarihine kadar görevini sürdürmüştür. Bilgi ve tecrübelerini paylaşmak amacıyla; İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde İhale mevzuatıyla ilgili kurum içi eğitim vermiştir. 16.06.2021 tarihinde Ümraniye Belediyesi’nde Destek Hizmetleri Müdürü olarak görevlendirilmiştir.