ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniyeliler Tiyatro Keyfini Doyasıya Yaşamaya Devam Ediyor

Tarih : 13 Nisan 2016
Ümraniyeliler Tiyatro Keyfini Doyasıya Yaşamaya Devam EdiyorGerçekleştirdiği kültür sanat projeleri ile adından sıkça söz ettiren Ümraniye Belediyesi, 2016’da da yoğun kültür sanat gündemi ile hem çocukları hem de yetişkinleri birbirinden güzel tiyatro oyunlarıyla buluşturmaya devam ediyor.

Gerçekleştirdiği kültür sanat projeleri ile adından sıkça söz ettiren Ümraniye Belediyesi, 2016’da da yoğun kültür sanat gündemi ile hem çocukları hem de yetişkinleri birbirinden güzel tiyatro oyunlarıyla buluşturmaya devam ediyor.

Ümraniye Belediyesi, her ay düzenlediği seminer, konser ve gösterilerle Ümraniyelilerin ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Nisan ayı’nda da hazırlanan kültür kitapçığı sayesinde hem çocuklar hem de yetişkinler kültür merkezlerine akın ediyor. Çocukların eğlenerek öğrendiği tiyatrolar ile yetişkinlerde keyifli dakikalar geçiriyor. Haftalardır devam eden tiyatro oyunlarında son olarak Pazar günü İBB Atakent Kültür Merkezi’nde “Filistin” adlı yetişkin tiyatrosu, Mehmet Akif Kültür Merkezi’nde ise “Benim Uzayım” adlı çocuk tiyatrosu seyirciyle buluştu.

Nisan Ayı boyunca Ümraniye Belediyesi’ne ait kültür merkezlerinde sahnelenmeye devam edecek oyunların tarih ve yerleri ise şöyle; 

 

İBB Atakent Kültür Merkezi:

13 Nisan Çarşamba, 20:00 Yetişkin Tiyatrosu/ Araba Sevdası

16 Nisan Cumartesi, 12:00 Çocuk Tiyatrosu/ Mikrop ile Köpük

22 Nisan Cuma, 20:00 Yetişkin Tiyatrosu/ Sıradışı Martı

24 Nisan Pazar, 19:00 Yetişkin Tiyatrosu/ Hz. Ömer- Adalet Mülkün Temelidir

30 Nisan Cumartesi, 12:00 Çocuk Tiyatrosu/ Sihirli Lamba

 

Mehmet Akif Kültür Merkezi:

16 Nisan Cumartesi, 12:00 Çocuk Tiyatrosu/ Keloğlan ve Can Kız Macerada

24 Nisan Pazar, 12:00 Çocuk Tiyatrosu/ Yunus Emre Eğitici

30 Nisan Cumartesi Çocuk Tiyatrosu/ Aramızda Kalsın

 

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi:

17 Nisan Pazar, 12:00 Çocuk Tiyatrosu/ Benim Komik Dedişlerim

23 Nisan Cumartesi, 12:00 Çocuk Tiyatrosu/ Üç Haydut ve Kırmızı Başlıklı Kız

Ümraniye Belediyesi’nin, kültür ve sanat sezonu boyunca gerçekleştireceği etkinlikleri Etkinlik Takvimi sayfasından takip edebilirsiniz.