ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’nın Kayıtları Başladı

Tarih : 05 Eylül 2016
Ümraniye Belediyesi Meslek Edindirme Kursları'nın Kayıtları BaşladıÜmraniye Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’nın 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı başvuruları başladı. 19 ayrı noktada, 35 branşta verilecek olan eğitimlerin kayıtları 1-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.

Ümraniye Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’nın 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı başvuruları başladı. 19 ayrı noktada, 35 branşta verilecek olan eğitimlerin kayıtları 1-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.

Ümraniye Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Meslek Edindirme Kursları, 2004’ten itibaren 24.000 öğrenciyi mezun etti. Eğitimlerini başarıyla bitiren hanımların belediye tarafından Millî Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika almaya hak kazandıkları Meslek Edindirme Kursları, her yıl içeriğini daha da zenginleştirerek, Ümraniyeli hanımların kendilerini geliştirmelerinin yanı sıra, ev ekonomisine katkıda bulunmalarını da sağlıyor.

 8 ay süren kurslar kapsamında öğrencilere; Ahşap Rölyef, Bilgisayar, Abiye Giyim, Ebru, El Nakışı, Ahşap Boyama, Giyim, Hasta Bakımı ve İlk Yardım, Mefruşat, Rize Bezi Dokuma (Feretiko), Tezhip, Yabancı Dil (Arapça), Minyatür, İğne Oyası, Cam Yaldızlama, Kalemişi, Modelistlik, Stilistlik, Hat, Pastacılık ve Pastane Ürünleri, Yemek Yapımı ve Sunumu, Kurdele Nakışı, Makine Nakışı, Dantel Anglez, Çocuk Gelişimi, Gümüş Takı İşlemeciliği, Güzel Sanatlara Hazırlık, Batik ve Ebru Kumaş Yapımı, İpek Koza El Ürünleri, Bebek Odası Tekstili, Vitray, Çini, Tel Kırma, Katı ve Dekoratif Ev Aksesuarları gibi birçok alanda eğitim verilecek.

Belirlenen 19 ayrı noktada, 35 branşta, profesyonel eğitmenler tarafından verilecek kursların 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı kayıtları 1- 30 Eylül 2016 tarihleri arasında devam edecek. Meslek Edindirme Kurs Kayıtları için kursiyerler, nüfus cüzdanlarıyla kendilerine en yakın kurs merkezine giderek kayıt yaptırabilecekler.  Bu yıl da yoğun katılımın beklendiği Meslek Edindirme Kursları; yeni bir meslek edinmek, yeteneğini keşfetmek, farklı alanlarda çalışmayı denemek isteyen öğrencileri bekliyor. Meslek Edindirme Kursları’nda ücretsiz eğitim almak isteyen kursiyer adayları, bu yıl eğitim verilecek merkezler, branşlar ve kurs kayıt bilgilerine BURADAN ulaşabilirsiniz.