Halkla İlişkiler Müdürlüğü

• Kaymakamlık Açık Kapı
  • Bilgi Edinme

İSTİHDAM MERKEZİ

Ümraniye Belediyesi’nin memur ve işçi alımları ÖSYM tarafından yapılan KPSS (Kamu Personel Seçme Sınavı) ve İŞKUR üzerinden kurum dışı kamu işçi alımı yapılmaktadır. Bu kapsamda başvuru yapmak için;

sitelerini takip ederek başvuruda bulunulması gerekmektedir.

Memur, işçi alımları ve staj talepleri hakkında detaylı bilgi, iş ve işlemlerin takibi belediyemizin İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından sağlanmaktadır.

insankaynaklari@umraniye.bel.tr

Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı İSTİHDAM MERKEZİ’nden sadece özel sektörle işbirliği yaptığımız firmalara yönlendirme yapılmaktadır.

İş ve Meslek Danışmanlarımız hafta içi her gün 09.00 – 16.30 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Bilgi ve İletişim: 0 216 443 56 00 / dahili 1295 – 1296 – 1297 – 1298

Web Sitesi: https://istihdam.umraniye.bel.tr

e-mail: istihdam@umraniye.bel.tr

(e-mail adresi, bilgi ve destek amaçlıdır, CV gönderilmemesi, iş başvuruları için web sitesindeki iş başvuru formunun doldurulmasını önemle rica ederiz.)

KENT KONSEYİ

• Kıdemli Hemşehriler Meclisi
  • Kadın Meclisi
  • Gençlik Meclisi
  • Çocuk Meclisi
  • Engelliler Meclisi
  • Kent Konseyi Sosyal- Kültürel Etkinlikler
  • Kent Konseyi Proje Çalışmaları
Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Erol ADLIĞ

Halkla İlişkiler Müdürü

1981 yılında Ordu’nun Korgan İlçesinde doğdu. İlköğrenimini Korgan’da Orta öğrenimini Fatsa İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. 1999 yılında ÖSYM tarafından yapılan Devlet Memurluğu sınavını kazanarak merkezi atama ile Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçesinde memuriyete başladı. 2002 yılında Sütçü İmam Üniversitesi Elbistan Meslek Yüksekokulu Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümünden, 2004 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun oldu. Yüksek Lisansını İstanbul Aydın Üniversitesi, Mahalli İdareler ve Yerinden Yönetim Bölümünde tamamladı.

2003 yılı sonunda nakille geçtiği Ümraniye Belediyesi’nde Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde 23.01.2008 tarihine kadar görev yaptıktan sonra Ruhsat ve Denetim Müdürlüğünde Ruhsat Büro Şefliği, 06.03.2008-01.06.2009 tarihleri arası Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü görevlerini yürüttü. 01.06.2009-01.06.2020 tarihleri arasında İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, 01.06.2020-16.06.2021 tarihleri arasında Destek Hizmetleri Müdürlüğü görevlerini yürüttü.  16.06.2021 tarihinden itibaren Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevine devam etmektedir. Evli ve 1 çocuk babasıdır.