ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Management of Information Technologies

Bilgi çağının gerektirdiği kent yaşamını kolaylaştıran planlı ve programlı çalışmaların yürütülmesinde belediyelere ve yerel yönetimlere büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir. Bireylerin ve kuruluşların yerel yönetimlerden beklentileri sürekli artmakta, belediye hizmetlerinde bilgi teknolojilerinin kullanılmasına yönelik talep ile etkinlik ve verimlilik sürekli ön plana çıkmaktadır. Bu kapsamda sürekli gelişen bilgi teknolojileri, yerel yönetimlere çok amaçlı hizmet sunma konusunda yeni fırsatlar sunmakta ve sorunlara uygun çözümlerin sağlanmasında büyük avantajlar sağlamaktadır.

Ümraniye Belediyesi, çağda Bilişim Teknolojilerindeki gelişmelere paralel olarak yerel yönetimler kavramında küresel anlamda büyük bir ivme kazanan E-Belediye uygulamalarının öncü belediyesidir. Ve vatandaşlara daha verimli ve etkili e-belediye uygulamaları sunmak için çalışmalarına büyük bir hız ve gayretle devam ediyor.

Ümraniye Belediyesi'nin Bilgi Teknolojileri konusundaki vizyonu, kurum ile vatandaş arasındaki tüm etkileşimin kesintisiz olarak yapılabildiği bir ağ oluşturmak ve bunun sürdürülebilirliğini sağlamaktır. Bu vizyon doğrultusunda öncelikli hedefimiz kurumun bilgi teknolojileri ihtiyacına kendi kaynaklarıyla çözüm üretmek, bu amaca yönelik yazılım ve donanım tedarik etmek ve otomasyon ihtiyaçlarını karşılamaktır. Bu kapsamda organizasyon yapısına göre yeni teknolojilerin takibini ve uygulanmasını sağlamak, bilgisayar altyapısının kurulumu ve işletilmesini sağlamak, yazılım ve donanım hizmetlerini sağlamak temel görev ve sorumluluğumuzdur.

Management of Information Technologies

Halil İbrahim EMEK

Fax

(+90) 216 335 32 76

Adres

Atatürk Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. No: 63, 8.kat, PK.34761 Ümraniye / İstanbul